Leo Messi tanca el 2016 com a màxim golejador del món amb 59 dianes
Leo Messi tanca el 2016 com a màxim golejador del món amb 59 dianes
Barça

Leo Messi acaba l'any com a màxim golejador mundial, amb 59 gols

El davanter argentí va marcar contra l'Espanyol el gol número 59 del seu any natural entre el Barça i la selecció argentina

Ramon AngladaActualitzat

El davanter argentí del Barça Leo Messi va signar davant l'Espanyol una nova exhibició de futbol amb gol inclòs. Aquesta diana, la del 4-1 final, va suposar el gol número 59 de Messi durant el 2016, entre el seu club i selecció, que el converteix en el màxim golejador mundial d'aquest any.

Amb el permís de l'entrenador Luis Enrique, Gerard Piqué, Neymar, Luis Suárez i Leo Messi no jugaran aquesta setmana contra l'Hércules en partit de Copa i avancen les seves vacances. Per tant, ja no tornarem a veure el davanter argentí fins el 2017. Durant tot aquest any natural, 51 gols han estat amb el Barça (32 en Lliga, 13 en Champions, 5 en Copa i 1 en Supercopa d'Espanya) i 8 amb Argentina (5 en Copa Amèrica i 3 en fase classificatòria per al mundial de Rússia 2018).

En aquesta classificació de golejadors durant l'any, Cristiano Ronaldo és el segon amb 54 gols, 44 d'aquests amb el Reial Madrid. Al darrere de l'actual Pilota d'Or, trobem un altre blaugrana: Luis Suárez amb 51 dianes. L'uruguaià els ha marcat pràcticament tots amb la samarreta blaugrana, 48 repartits entre Lliga (37), Champions (5), Copa (5) i un a la Supercopa d'Espanya.

La resta de jugadors que més gols han marcat aquest any entre club i selecció són Ibrahimovic (49), Lewandowski (46), Cavani (44), Al-Somah (41), Higuaín (39), Zahavi (39) i Agüero (37).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut