Espanyol

Leo Baptistao: "Volem guanyar a casa per donar-nos una alegria"

El davanter de l'Espanyol ha destacat les ganes de l'equip per aconseguir la primera victòria com a locals

Ramon AngladaActualitzat

El davanter hispanobrasiler Leo Baptistao ha admès aquest dimecres en la roda de premsa posterior a l'entrenament "les ganes de guanyar per fi a casa" de l'equip. En deu jornades de Lliga, el conjunt blanc-i-blau no ha guanyat com a local. Per això, Baptistao ha destacat la importància que té per a ells donar una alegria a l'afició. Ha posat com a exemple el partit contra l'Eibar, "on ja es va veure que vam aconseguir empatar gràcies a ells".

Respecte al partit d'aquest diumenge (16.15) a Cornellà-El Prat contra l'Athletic de Bilbao, Baptistao ha afirmat que "mai és bo enfrontar-se contra l'Athletic, estan jugant l'Europa League i potser això ens ajuda a arribar-hi més frescos". L'equip espera sumar una altra victòria, després de l'aconseguida al camp del Betis, perquè segons el davanter, "ens estem esforçant i volem guanyar a casa per donar-nos una alegria, les sensacions són bones i els resultats arribaran".

Baixes a l'entrenament

En la sessió d'aquest dimecres a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, l'equip ha tingut dues absències. El lateral esquerre Aarón Martín ha abandonat l'entrenament abans d'hora per un esquinç al turmell dret. Al llarg d'aquesta setmana s'acabarà de determinar l'abast de la lesió. El migcampista paraguaià Hernán Pérez tampoc s'ha pogut entrenar per una contusió a la cuixa dreta, tot i que s'espera que aquest dijous es reincorpori a la dinàmica del grup. La nota postivia és el davanter Álvaro Vázquez, que segueix recuperant-se i aviat ja entrarà en els plans de l'entrenador Quique Sánchez Flores.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut