Leo Baptistao lluita per una pilota en el partit contra el Màlaga (EFE)
Espanyol

Leo Baptistao estarà entre dues i tres setmanes de baixa per un esquinç al turmell esquerre

El davanter brasiler es va lesionar al minut 63 del partit contra el Màlaga i ha hagut d'abandonar el terreny de joc per un esquinç

El davanter de l'Espanyol Leo Baptistao s'ha fet un esquinç al turmell esquerre que el mantindrà entre dues i tres setmanes de baixa, segons ha confirmat el mateix entrenador blanc-i-blau, Quique Sánchez Flores, després del partit contra el Màlaga a Cornellà, que l'Espanyol ha empatat a 2.

El davanter brasiler s'ha lesionat al minut 63, just després del segon gol de Gerard Moreno, que posava els catalans 2-0 per davant en el marcador. El futbolista ha estat substituït per l'ariet equatorià Felipe Caicedo per ser avaluat pels metges de l'entitat catalana.

Baptistao, un dels fitxatges d'aquest estiu, ha estat titular amb l'Espanyol en les dues primeres jornades de Lliga, i s'ha confirmat com una peça important en el nou projecte blanc-i-blau. A la pretemporada, de fet, va ser el màxim anotador de l'estiu.