Leo Baptistao durant l'últim partit contra l'Sporting (EFE)
Espanyol

Leo Baptistao entra en la recta final de la recuperació de la seva lesió

El davanter brasiler, que no juga des del desembre, s'anirà incorporant de forma progressiva als entrenaments amb el grup

Actualitzat

El davanter de l'Espanyol Leo Baptistao es troba en la recta final de la recuperació de la talàlgia al peu dret que el manté al marge de l'equip des del 12 de desembre. El jugador brasiler podria sumar-se al grup, per entrenar-se de forma progressiva en les pròximes setmanes, segons ha explicat l'entitat blanc-i-blava, que ha indicat que el període inicial de baixa era de tres mesos i ja ha superat dos terços del termini previst.

Des de la seva lesió, el brasiler ha estat visitat per tres especialistes diferents i s'ha sotmès, a més, a tres infiltracions amb factors de creixement que han accelerat la millora de la malaltia.

L'entitat ha informat que en un primer diagnòstic els metges van estipular que l'origen de la talàlgia era el cop rebut contra l'Sporting. Més tard, els metges van determinar que l'origen del problema era tendinós, i Baptistao es tracta ara d'una tendinopatia d'Aquil·les.

Fins a la seva lesió, Baptistao era una de les peces més importants d'atac del tècnic, Quique Sánchez Flores. De fet, amb ell el dibuix tàctic era un 4-4-2 i, sense ell, l'entrenador l'ha canviat en la gran majoria de partits per un sistema 4-2-3-1.

L'Espanyol, de tota manera, és prudent respecte a la seva reaparició per evitar una possible recaiguda.

Anar al contingut