Futbol Internacional

L'enuig de Diego Costa amb Mourinho perquè no el fa jugar en l'empat del Chelsea al camp del Tottenham

Diego Costa està acostumat a sortir de titular en el Chelsea. Davant el Tottenham, no ho ha fet. A la banqueta, Jose Mourinho l'ha fet sortir a escalfar per després deixar-lo sense jugar. El davanter no s'ha pres bé la decisió del tècnic

Actualitzat

El Chelsea de Jose Mourinho segueix enfonsant-se a la Premier Leauge. L'equip londinenc ha firmat un empat sense gols al camp del Tottenham de Mauricio Pocchetino. Els "blues", després d'haver guanyat només 1 dels seus últims 5 partits de lliga, es troben quan s'han disputat 14 jornades a 14 punts del líder, el Manchester City de Manuel Pellegrini.

Els problemes de Mourinho no es limiten als resultats. Aquest diumenge també han arribat al vestidor. La decisió del tècnic de no fer sortir el davanter en el seu onze titular, la seva ubicació habitual fins ara, no ha agradat l'hispano-brasiler.

A la segona part, l'entrenador ha fet sortir a escalfar a alguns dels seus suplents, entre ells Costa. Però quan Mourinho ha ordenat el futbolista que tornès a seure a la banqueta, aquest ha llançat el seu pitrall cap al portuguès.

Mourinho no ha reaccionat davant aquest gest. Potser perquè no s'ha adonat, o perquè ha volgut estalviar-se problemes. El fet és que al final del matx el qüestionat entrenador ha tret ferro a l'incident.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut