Zinedine Zidane
Zinedine Zidane
Futbol

L'entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, diu que "fins ara ho hem fet molt bé, però encara no hem guanyat res"

El tècnic madridista vol que el seu equip se centri, ara, en els tres partits de lliga que li queden, començant pel de diumenge contra el Sevilla. Zidane vol anar pas a pas

Actualitzat

El Reial Madrid, després de classificar-se per a la final de la Lliga de Campions, afronta ara tres partits decisius de cara al títol de Lliga. Tres finals contra el Sevilla, el Celta i el Màlaga en la lluita amb el FC Barcelona per acabar el primer del torneig de la regularitat. L'entrenador blanc, Zinedine Zidane, prefereix anar pas a pas. Davant del Sevilla, ha explicat que serà "una altra ocasió per sumar i continuar el nostre camí. És un partit decisiu, com la resta".

Zidane ha reconegut que "el futbol són detalls. Fins ara ho hem fet molt bé. Estem a la Lliga, i hem passat a la final de la Lliga de Campions, però això no significa res. Encara no hem guanyat res. Ens queden tres finals a la Lliga i una altra a Europa. Començarem a pensar en la primera, la de diumenge. La nostra ment ha d'estar només en el partit de demà, i en res més".

El tècnic madridista ha descartat la presència de Pepe davant del Sevilla. "Pepe no hi serà, diumenge, perquè encara té molèsties a la costella. Entrena amb nosaltres, però no està preparat per jugar. No arriscaré amb ell", ha dit Zidane, abans del que podria haver estat l'últim partit del seu jugador al Bernabéu. Després de 10 anys al club, el central acaba contracte i no ha arribat a un acord per a la seva renovació.

L'entrenador francès tampoc comptarà amb Gareth Bale per al partit d'aquest cap de setmana. Pel que fa a la possibilitat que el gal·lès arribi a temps per jugar, dimecres, contra el Celta, ha explicat que "està molt millor, però hem de veure el dia a dia. De moment no està treballant amb el grup".

A l'últim entrenament de l'equip, el central Raphael Varane ha treballat amb la resta del grup, molt recuperat de les molèsties musculars que arrossega des de la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions de dimecres passat. No sembla, però, que el seu entrenador vulgui arriscar fent-lo jugar contra el Sevilla.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut