Futbol

L'entrenador del Reial Madrid promet a Sergio Ramos que un dia el farà jugar de davanter

Sergio Ramos tornarà a Vigo a l'eix de la defensa del Madrid, després de jugar al mig del camp en la tornada de la Lliga de Campions, contra l'Atlètic de Madrid. El seu tècnic, Carlo Ancelotti, li ha fet una curiosa promesa.

Actualitzat

El Reial Madrid continuarà a Vigo la seva persecució del F. C. Barcelona en la lluita pel títol de Lliga. La novetat de l'entrenament previ al desplaçament ha estat la reincorporació al grup de Sergio Ramos, que divendres va entrenar en solitari. Davant el Celta Ramos tornarà a la defensa després de jugar en el mig del camp la tornada dels quarts de la Lliga de Campions contra l'Atlètic de Madrid. El seu tècnic Carlo Ancelotti, que veu més fàcil guanyar la Lliga de Campions que la Lliga espanyola, li ha promès que un dia el posarà en la seva posició preferida, de davanter centre.

L'equip blanc ha viatjat a Galícia sense els lesionats Luka Modric, Gareth Bale i Karim Benzema i un Sami Khedira que no entra en els plans d'Ancelotti. El tècnic italià ha descartat el retorn del migcampista croat fins a l'última jornada de la competició espanyola, a casa contra el Getafe. El gal·lès podria estar disponible de cara a la vista al Sevilla del cap de setmana que ve, mentre el francès podria arribar a temps de jugar l'anada de la Lliga de Campions contra la Juventus el 5 de maig.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut