Guardiola, a la banda, en el partit del 20 de juliol contra el Bayern de Munic (Reuters)
Guardiola, a la banda, en el partit del 20 de juliol contra el Bayern de Munic (Reuters)
Futbol internacional

L'entrenador del Palmeiras carrega contra Pep Guardiola arran del possible fitxatge de Gabriel Jesús pel Manchester City

El possible fitxatge de Gabriel Jesús pel Manchester City ha fet que l'entrenador del Palmeiras perdés els nervis, que ha atacat Pep Guardiola per trucar al davanter

Actualitzat

Cuca, entrenador del Palmeiras, s'ha queixat que Pep Guardiola ha trucat a l'estrella del seu club, el davanter Gabriel Jesús, temptant-lo per fitxar pel Manchester City. En roda de premsa, ha donat a entendre que el futbolista brasiler no té permís de la directiva del seu equip per negociar amb altres clubs.

"S'haurà de veure si el director de futbol Alexandre Mattos o el president van autoritzar el nostre jugador a parlar amb Guardiola", ha dit Cuca. Segons va informar O Globo, el tècnic de Santpedor hauria mantingut una conversa telefònica d'uns 15 minuts per convèncer el jove davanter, màxim golejador de la seva lliga amb 10 gols en 15 jornades, de jugar a les seves ordres.

El Manchester City estaria a prop de tancar el fitxatge del jove de 19 anys, que aterraria a la Premier a partir del gener. El futbolista, per la seva banda, es troba concentrat amb la selecció olímpica del Brasil, i ha afirmat que vol seguir al Palmeiras fins que acabi la Lliga al desembre.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut