Scolari dirigeix actualment l'equip xinès Guangzhou Evergrande (EFE)
Scolari dirigeix actualment l'equip xinès Guangzhou Evergrande (EFE)
Futbol

L'entrenador del Guangzhou Evergrande xinès, Luiz Felipe Scolari, ha assegurat que guanyar el Barça "no és impossible"

El tècnic brasiler s'enfrontarà amb els blaugrana a les semifinals del Mundialet de clubs després d'imposar-se a l'Amèrica de Mèxic per 1-2. Scolari afronta el partit amb molta confiança

Actualitzat

El tècnic del Guangzhou Evergrande xinès, Luiz Felipe Scolari, creu que guanyar el Barça a les semifinals del Mundialet de clubs "no és impossible". El brasiler ha fet aquestes declaracions després que el seu equip s'hagi imposat a l'Amèrica de Mèxic amb un gol de Paulinho en el temps afegit, i que li ha donat la victòria per 1-2.

"Ara ens agradaria continuar amb el gran somni en el pròxim partit contra el Barcelona", ha indicat Scolari, que ha admès que ha fet canvis molt arriscats en el partit i li han sortit bé.

Mentrestant, Ignacio Ambriz, l'entrenador de l'Amèrica, ha admès que estaven "realment disgustats" després de la derrota perquè volien guanyar i tenir l'opció d'enfrontar-se al Barça. "Jo sóc el responsable de la derrota", ha comentat l'entrenador de l'equip mexicà, que ha apuntat que han tingut la victòria a les seves mans però que han perdut la concentració.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut