Girona

L'entrenador del Girona, Pablo Machín, afirma que "l'Espanyol no és un rival de la nostra Lliga"

El tècnic dels gironins no s'ha mostrat partidari de canviar de sistema de joc, tot i les lesions d'homes clau, i està convençut que l'equip acabarà aconseguint la permanència a Primera

Actualitzat

L'entrenador del Girona, Pablo Machín, ha explicat aquest diumenge que el partit de dilluns a l'RCDE Stadium és "una ocasió de puntuar i der ser com hem estat gairebé sempre un equip competitiu. Sabem que tenim dificultats, però no crec que l'Espanyol sigui un rival de la nostra Lliga. A ningú li passa pel cap pensar que la plantilla del Girona sigui millor que la de l'Espanyol".

Els gironins, que fins ara sempre han jugat amb un sistema de 3 centrals, tenen lesionats els tres titulars en aquestes posicions: Bernardo, Muniesa i Alcalà. Tot i això, Machín no s'ha mostrat partidari de variar el seu esquema: "El sistema és important, però no determinant. Mentre tinguem futbolistes que puguin adaptar-se a aquest sistema, el més sensat és continuar treballant així". El tècnic, però, també ha reconegut que en els entrenaments han treballat en ocasions la defensa de 4 homes.

Aquesta jornada els equips de la zona baixa estan sumant punts. Machín ha dit que "ni quan portàvem 10 punts de diferència vaig variar de discurs, ni ho faré ara. Mantenir la categoria és molt difícil per al 50% dels equips de Primera, per a nosaltres encara més. Hem de mantenir la línia de treball, saber que el nostre lloc és a prop de la línia vermella que encara no hem creuat, i tenir clar que el treball i la constància seran claus per aconseguir l'objectiu final, i no us preocupeu que ho aconseguirem".

A la llista de Machín per afrontar el partit contra l''Espanyol han entrat Gorka, Bono, Mojica, Ramalho, Granell, Stuani, Pere Pons, Portu, Aday, Douglas, Bono, Olunga, Juanpe, Timor, Marlos, Planas, Aleix Garcia, Borja i Pablo Maffeo.



 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut