Barça

L'entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique, diu que el Barça no té cap possibilitat d'influir en el que passi a l'altre camp

El tècnic blaugrana creu que el seu equip s'ha de centrar a derrotar l'Eibar i després preocupar-se pel resultat del Madrid a Màlaga

Actualitzat

Luis Enrique Martínez estarà interessat en el que passi diumenge al camp del Màlaga, però sense perdre el cap. L'entrenador del FC Barcelona ha explicat que el Barça no té cap possibilitat d'influir en el que passi a l'altre camp. "No té cap sentit estar tota l'estona preguntant. Hem de fer el nostre partit, guanyar l'Eibar, i quan s'acabi ja tindrem temps de sobres per veure com va el Madrid."

L'asturià ha reconegut que "no arribar en condicions de dependre d'un mateix et deixa en condicions d'inferioritat, però les lligues s'acostumen a decidir a l'última o penúltima jornada i el nostre objectiu és lluitar fins al final". Luis Enrique no creu que el Màlaga li posi fàcil el triomf al seu rival. "Em refio de la professionalitat de tots els entrenadors, i tots els jugadors, fins que no es demostri el contrari. S'ha de deixar que cadascú faci la seva feina".

El de diumenge serà l'últim partit de Luis Enrique com a entrenador del Barça al Camp Nou. L'entrenador, tot i relativitzar el seu comiat de l'estadi, ha afirmat que serà una nit especial. "Ja saps que si arribes al Barça, serà curt. Independentment dels anys que t'hi estiguis, sempre et semblarà curt per la celeritat amb què passen les coses al club. La història de l'entitat és plena de moments d'aquesta mena, de persones que van passant."

L'entrenador del primer equip s'ha mostrat "superorgullós d'haver donat el màxim i molt agraït al club pel que m'ha donat en 8 anys com a jugador i 6 com a entrenador, 3 al filial i 3 al primer equip. Soc un privilegiat. La temporada que ve seré molts partits al Camp Nou com a soci, al meu seient. No és un comiat, sinó un 'fins aviat'".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut