Leo Messi i Luis Suárez (Foto: @FCBarcelona_cat)
Leo Messi i Luis Suárez (Foto: @FCBarcelona_cat)
Barça

L'entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, repeteix la convocatòria del dia de la Juventus per jugar contra el Getafe

Valverde sembla que ha trobat el seu nucli bàsic de 18 jugadors

Actualitzat

Després de l'últim entrenament d'aquest divendres a la tarda, Ernesto Valverde ha donat la seva llista de jugadors convocats pel partit de Lliga d'aquest dissabte (16.15) al camp del Getafe, el Coliseum Alfonso Pérez. A la convocatòria han entrat exactament els mateixos jugadors que van conformar la convocatòria pel partit de Lliga de Campions del passat dimarts contra la Juventus.

Paco Alcácer ha rebut l'alta de la seva gastroenteritis i ha quedat fora de l'expedició per decisió tècnica, juntament amb Lucas Digne, Aleix Vidal i Thomas Vermaelen. Rafinha i Arda Turan, que encara no s'han recuperat de les seves lesions, tampoc viatjaran.

Els 18 jugadors de la llista són Marc-AndréTer Stegen, Jasper Cillessen, Nelson Semedo, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Denis Suárez, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Leo Messi, Ousmane Dembélé, Javier Mascherano, Paulinho, Gerard Deulofeu, Jordi Alba, Sergi Roberto, André Gomes i Samuel Umtiti.

La imatge més sorprenent d'aquest últim entrenament de divendres ha estat la nova imatge que ha lluït Ivan Rakitic.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut