Barça

L'entrenador del Barça Luis Enrique parla d'"oportunitat perduda" arran de la derrota a Màlaga

El tècnic blaugrana ha dit que la derrota davant del Màlaga ha estat injusta, en una roda de premsa molt breu

Actualitzat

Luis Enrique Martínez, en una brevíssima roda de premsa, ha reconegut que la derrota al camp del Màlaga "és una oportunitat perduda clarament, però encara queda molta lliga". L'entrenador del FC Barcelona ha reconegut que la responsabilitat ha pesat, "des del moment en què encaixes el gol, en una acció esporàdica del rival. Pesa perquè portes molt de temps al darrere en la classificació, i avui era una ocasió especial".

El tècnic blaugrana creu, tot i la derrota, que el seu equip "ha tingut una bona actuació, i que ha lluitat fins al final per sobreposar-se a l'adversitat. Crec que el resultat ha estat injust". Luis Enrique, que no ha volgut definir explícitament l'arbitratge de Gil Manzano, sí que ha dit que "veig jugadors de l'equip rival que s'han fet un fart de fer faltes i han marxat sense cap targeta, però hi estem acostumats".

Després de la desfeta a Màlaga, l'argentí Javier Mascherano ha afirmat que a l'equip no se li pot fer cap retret perquè "hem jugat amb errades, però també amb encerts, i ho hem donat tot fins a l'últim minut". El defensa ha comentat que "en un partit que teníem controlat, només ens han arribat una única vegada a la primera part, ens han marcat un gol i tot s'ha complicat, amb la dificultat que té atacar un equip tancat".

Mascherano ha admès que "està clar que la Lliga no passa només per guanyar al Bernabéu, sinó que dependrà també dels punts que pugui perdre el Madrid. Són coses que passen".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut