Bàsquet

L'entrenador del Barça Lassa, Georgios Bartzokas, demana als seus jugadors "sobreviure" mentre espera reforços

Els problemes de lesions de l'equip blaugrana, i les dues derrotes sumades en tres jornades a l'Eurolliga, porten l'entrenador Georgios Bartzokas ha demanar el 100% als seus jugadors disponibles mentre espera l'arribada de reforços

Actualitzat

L'entrenador del FC Barcelona Lassa, el grec Georgios Bartzokas, no ha negat que el club estigui buscant reforços al mercat davant la plaga de lesions que viu l'equip en aquest començament de temporada, tot i que no serà "fàcil perquè només podem tenir dos jugadors nord-americans i ara mateix costa trobar jugadors amb passaport europeu".

Els blaugrana, que dimecres van caure derrotats a la pista de l'Estrella Roja i van perdre per lesió per tota la temporada l'escorta Pau Ribas, tornen a jugar divendres, al Palau Blaugrana, contra el Brose Bamberg (21:00, Esport3). Després d'aquests dos partits de l'Eurolliga, el Barça visitarà diumenge, ara a la Lliga Endesa, el Montakit Fuenlabrada (12:30).

La infermeria de l'equip està plena amb les lesions de Shane Lawal, Petteri Koponen, Joan Carles Navarro, Justin Doellman, Pau Ribas, i els problemes físics que arrossega des de la passada temporada Joey Dorsey. Una situació que Bartzokas "mai havia viscut com entrenador", i que el deixa amb només 6 jugadors amb experiència per afrontar el següent partit europeu.

El tècnic ha reconegut que "necessitem als jugadors al 100% per guanyar. Hem de sobreviure i aconseguir tantes victòries com sigui possible. D'aquesta experiència dolorosa hem de renéixer més forts d'aquí a 2 mesos, quan recuperem a quasi tots els jugadors. Ara toca intentar solucionar aquesta situació tan difícil".

Bartzokas creu que l'equip ha d'aprendre d'aquestes circumstàncies: "L'any vinent hem de tenir més experiència per ser millors. És obvi que necessitem més jugadors, però també més entrenadors, perquè amb 2 o 3 no és suficient per analitzar els rivals. L'experiència de l'Eurolliga d'aquest any és positiva pels aficionats, però, pels entrenadors i jugadors, no és fàcil".

El Barça ha sumat 2 derrotes de forma consecutiva a l'Eurolliga, en només 3 jornades de Lliga regular de la competició. Tornar a caure, divendres contra el Bamberg alemany, deixaria l'equip català amb un balanç preocupant d'1 victòria i 3 derrotes que posaria molt difícil les seves opcions de jugar els quarts de final.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut