Handbol

L'entrenador del Barça Borges, Xavi Pascual, renova per dues temporades més

L'entrenador del Barça Borges, Xavi Pascual, ha renovat amb el club blaugrana per dues temporades més, segons ha anunciat el portaveu de la junta directiva del club, Toni Freixa, a la compareixença posterior a la reunió de junta celebrada dimecres a la tarda. Pascual va ser nomenat primer entrenador el dia 9 de febrer del 2009 i va debutar l'endemà en un Barça Borges-Keymare Almeria al Palau Blaugrana. Des d'aquell dia han estat 122 els partits de Xavi Pascual com a màxim responsable de l'equip, amb un balanç de 103 victòries, 5 empats i 14 derrotes.

Actualitzat
Com a tècnic format a la casa, Pascual va prendre les regnes del conjunt blaugrana de forma interina al febrer del 2009, substituint Manolo Cadenas. Des d'aleshores, el Barcelona Borges ha guanyat dues Copes del Rei, una Lliga dels Pirineus, una Supercopa d'Espanya i una Copa Asobal.

L'anunci de la seva renovació arriba quan l'equip està a punt d'aconseguir el divuitè títol de la Lliga Asobal i de disputar la Final Four de Colònia, on el Barça buscarà la seva vuitena Copa d'Europa.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut