Natació

L'entrenador de Mireia Belmonte li ha aconsellat que no competeixi a Kazan

La nedadora continua tenint dolor a l'espatlla i es planteja descansar per poder començar la temporada que ve en plena forma

Actualitzat

Mireia Belmonte ha explicat aquest dilluns, en un acte publicitari a Madrid, que el seu entrenador, el francès Fred Vergnoux, li ha aconsellat renunciar als pròxims Mundials de natació, que del 24 de juliol al 9 d'agost es disputaran a la ciutat russa de Kazan, per poder recuperar-se bé de la lesió que a les espatlles.

La nedadora ha revelat que el tècnic opina que "és millor que no competeixi perquè creu que cal fer un descans d'espatlles perquè es recuperin bé". Belmonte continua valorant en un 50% les seves possibilitats de competir a Kazan.

"Si finalment no vaig a Kazan, serà per a millor i ja començaré una altra temporada nova. Espero començar recuperada", ha dit.

"Ara fa un parell de mesos, o un mes i mig", ha assenyalat, Mireia Belmonte va començar a sentir "punxades que et deixen l'espatlla una mica 'tonta'", uns senyals que li van advertir que el dolor era ja "una cosa seriosa".

"Quan m'entreno i ho tinc adolorit, després ho tinc adolorit la resta del dia. Quan comença, ja no acaba fins al dia següent", ha explicat la badalonina.

El dolor és actualment l'"aliat" que li indica si pot "forçar més o menys" durant els entrenaments. "Quan em fa mal, intento seguir una mica més; quan em fa més mal, baixo una mica el ritme i vaig jugant amb el dolor", ha comentat.

En cas de poder competir únicament en una prova, Belmonte es decantaria a Kazan pels 200 papallona per ser la seva "prova favorita."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut