Futbol

L'entrenador de l'Osasuna, Enrique Martín, rep l'alta mèdica després d'una pujada de la pressió arterial durant el partit de Lliga

El tècnic de l'equip navarrès va sentir-se indisposat just quan el seu equip es va avançar en el marcador

L'entrenador de l'Osasuna, Enrique Martín, va sentir-se indisposat durant el partit contra la UD Las Palmas

Dissabte passat, l'entrenador de l'Osasuna, Enrique Martín, va haver de retirar-se durant el partit contra la UD Las Palmas per unes molèsties al pit. Després de dos dies hospitalitzat, el tècnic de l'equip de Pamplona ha rebut l'alta mèdica i ha explicat que tot va ser a causa d'una pujada de la pressió arterial. No és el primer cop que Enrique Martín té problemes de salut d'aquest tipus; al maig del 2015 va haver de ser intervingut d'urgència per una síndrome coronària aguda.

"Crec que l'Osasuna i jo anem agafats de la mà, vam marxar junts a l'UVI, en vam sortir i ara caminem junts", ha declarat en sortir de l'hospital, en clara al·lusió a la situació per la qual està passant el seu equip, amb només 3 punts i enfonsats a la 19a posició. En tot cas, Martín ha destacat que l'aturada de dues setmanes per compromisos internacionals els permetrà, tant a ell com al seu equip, "agafar forces" i tornar a gaudir d'un bon estat de salut i d'un bon futbol.