L'entrenador de l'Osasuna, Enrique Martín, va sentir-se indisposat durant el partit contra la UD Las Palmas
Futbol

L'entrenador de l'Osasuna, Enrique Martín, rep l'alta mèdica després d'una pujada de la pressió arterial durant el partit de Lliga

El tècnic de l'equip navarrès va sentir-se indisposat just quan el seu equip es va avançar en el marcador

Actualitzat

Dissabte passat, l'entrenador de l'Osasuna, Enrique Martín, va haver de retirar-se durant el partit contra la UD Las Palmas per unes molèsties al pit. Després de dos dies hospitalitzat, el tècnic de l'equip de Pamplona ha rebut l'alta mèdica i ha explicat que tot va ser a causa d'una pujada de la pressió arterial. No és el primer cop que Enrique Martín té problemes de salut d'aquest tipus; al maig del 2015 va haver de ser intervingut d'urgència per una síndrome coronària aguda.

"Crec que l'Osasuna i jo anem agafats de la mà, vam marxar junts a l'UVI, en vam sortir i ara caminem junts", ha declarat en sortir de l'hospital, en clara al·lusió a la situació per la qual està passant el seu equip, amb només 3 punts i enfonsats a la 19a posició. En tot cas, Martín ha destacat que l'aturada de dues setmanes per compromisos internacionals els permetrà, tant a ell com al seu equip, "agafar forces" i tornar a gaudir d'un bon estat de salut i d'un bon futbol.

 

Anar al contingut