Espanyol

L'entrenador de l'Espanyol Quique Sánchez Flores es desfà en lloances del jove Òscar Melendo

El tècnic també ha parlat de Felipe Caicedo i la possible reivindicació que suposa el gol del davanter

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol Quique Sánchez Flores s'ha mostrat satisfet del joc dels seus jugadors a la Supercopa de Catalunya: "Hem fet el partit que teníem previst, tot i que no hem tingut gaire temps per pensar-ho i preparar-ho". El madrileny ha destacat el "sacrifici i compromís" dels seus homes en un duel on havien d'estar molts minuts sense pilota.

El tècnic s'ha mostrar especialment satisfet amb la feina del jove Òscar Melendo, de qui ha dit que "li encanta. Ja us ho vaig dir fa unes setmanes que aviat debutaria un altre jugador, i aquest és el cas de Melendo. Està preparat. Té ganes, sent l'Espanyol, li agrada, vol ser futbolista i juga bé a futbol", i ha avançat que probablement no trigarà gaire a debutar a Primera Divisió.

El gol del triomf sobre el FC Barcelona l'ha fet Felipe Caicedo, un jugador a qui Sánchez Flores va esbroncar públicament durant el partit contra l'Eibar. L'entrenador, preguntat sobre si aquest gol era una reivindicació del davanter, ha explicat que "el futbol és una reivindicació constant. El futbol és un esport d'actualitat, de present, no té memòria ni endevina el futur. Reivindicar-se és el mínim que podem fer tots cada cap de setmana perquè és el que ens exigeixen".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut