Espanyol

L'entrenador de l'Espanyol, Constantin Galca, no vol canviar el seu sistema de joc, tot i la mala ratxa de resultats

El romanès confia en la seva disposició tàctica i en el compromís dels seus homes per guanyar dissabte el València en un partit vital per als interessos dels dos equips

Actualitzat

Constantin Galca, l'entrenador de l'Espanyol, s'ha mostrat confiat en poder tornar de Mestalla amb un resultat positiu. El tècnic no es troba preocupat per la seva continuïtat en el càrrec, després de les derrotes de l'equip. "Estic bé, em preocupen més els jugadors, però aquesta setmana han entrenat bé, amb bona actitud i molta intensitat", ha afirmat el romanès, que veu en aquesta bona feina dels seus homes una mostra del seu compromís amb ell.

Galca ha desmentit la possibilitat d'un canvi en el seu sistema habitual de 4-2-3-1, tal com havia especulat la premsa aquest dies. Això si, ha assegurat que "hem perdut molt equilibri respecte a abans. Ara estarem més compactes i amb menys risc". Quan els periodistes li han demanat que concretés una mica més, la seva resposta ha estat que "serem més pràctics en el joc". L'Espanyol visita aquest dissabte el camp d'un València que també es troba en situació crítica, després de 12 jornades consecutives sense guanyar. Tots dos equips necessiten el triomf.

El tècnic blanc-i-blau recupera dos jugadors claus per ell com el davanter Felipe Caicedo i el migcampista Víctor Sánchez, però no podrà comptar per lesió amb una de les peces importants del seu atac, Hernán Pérez, ni amb el porter que va demanar, Arlauskis. Ciani i Fuentes, titulars dilluns davant de la Reial Societat, no han entrat a la convocatòria per decisió tècnica. L'entrenador no vol llançar la tovallola: "Sóc una persona que no es rendeix. Sempre he estat un lluitador i lluitaré fins el final".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut