Futbol

L'entrenador de l'Eibar abandona la sala de premsa de l'Almeria per les queixes dels periodistes locals quan parlava en euskera

El discurs de Gaizka Garitano va ser interromput per representants de la premsa d'Almeria i aquest va decidir marxar

Actualitzat

Gaizka Garitano no va dir tot el que volia després de la derrota del seu equip, l'Eibar, al camp de l'Almeria (2-0). Les queixes d'alguns periodistes locals quan estava responent en euskera al periodista d'Euskal Telebista van motivar que Garitano deixés la sala amb el discurs a mitges.

Els intents del cap de premsa de l'Almeria, Juanjo Moreno, no van poder evitar que Garitano marxés després que alguns representants de la premsa local acollissin amb sonores queixes el fet que es parlés en una llengua que ells no entenien. "Es fa sempre. Ho fem ara en euskera i després en castellà. Com s'ha fet sempre que ha vingut el Barça o altres equips. Ara guardem silenci i respecte", va dir Moreno. Però l'ambient ja estava massa carregat.

Posteriorment, l'Associació de Periodistes d'Almeria ha emès una nota de disculpa i ha assenyalat que els periodistes que es van queixar no respresenten el col·lectiu.  

Aquest cas és una nova versió del que ja va passar el 2011 amb el tècnic del Girona, Raül Agné, al camp de l'Osca. En aquella ocasió, l'entrenador català també es va trobar amb queixes perquè va contestar a una pregunta en català, i també va marxar en senyal de protesta.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut