Messi va guanyar la Bota d'Or el 2010, el 2012 i el 2013
Barça

L'entrega de la Bota d'Or a Lionel Messi, divendres a Esport3 i Catalunya Ràdio

El crac blaugrana rebrà el guardó que l'acredita com a màxim golejador del futbol europeu la temporada passada en un acte que es farà a l'antiga fàbrica Damm de Barcelona a partir de les 13.10

Actualitzat

Aquest divendres, a partir de les 13.10 del migdia, Esport3 emetrà en directe l'acte d'entrega de la Bota d'Or a Leo Messi. Catalunya Ràdio en farà un ampli seguiment al "Popap" i també a Catalunya Informació.

Esport3 transmetrà divendres, a les 13.10, l'acte d'entrega de la Bota d'Or al jugador del FC Barcelona Leo Messi. El programa el conduiran Jordi Sunyer i Jordi Grau des de l'antiga fàbrica Damm de Barcelona.

El crac blaugrana rebrà per quarta vegada aquest reconeixement que l'acredita com a màxim golejador europeu de la passada temporada. Va marcar 37 gols. Amb aquest guardó, Messi succeeix a Luis Suárez, el guanyador de l'edició passada. L'argentí també la va guanyar els anys 2010, 2012 i 2013.

Catalunya Ràdio connectarà en directe, dins del programa "Popap", que presenta Mariola Dinarès, en el moment de l'acte. També hi haurà connexions a Catalunya Informació i un resum de l'acte al "Catalunya migdia" i al "Tot costa".

Anar al contingut