Messi en el Barça-Ath. Bilbao de Copa del Rei
Leo Messi celebrant un gol en el partit contra l'Athletic de Bilbao a la Copa (EFE)
Barça

L'entorn de Messi desmenteix les declaracions de l'astre argentí a la revista "Coach"

El portaveu de Messi Productions nega que el futbolista hagi concedit cap entrevista personalitzada, i no descarta emprendre mesures legals

Marc BéjarActualitzat

La renovació de Leo Messi està generant un gran ressò mediàtic, però no tot el que es publica és cert. L'entorn del futbolista s'ha encarregat de desmentir rotundament les informacions aparegudes en una suposada entrevista a la revista anglesa "Coach". Segons aquest mitjà, l'argentí hauria dit que "el Barça m'ho ha donat tot i estaré aquí mentre m'hi vulguin", a més de repassar altres aspectes de l'actualitat blaugrana.

Més enllà de quin fos el contingut, absolutament desmentit, el portaveu de "Messi Productions" ha assegurat a TV3 que el jugador no ha concedit cap entrevista personalitzada en els darrers mesos. Per la qual cosa es tracta d'una informació falsa. A més, l'entorn no descarta emprendre accions legals contra el suposat mitjà. Posteriorment l'empresa ha emès un comunicat reafirmant la falsetat i deixant oberta la possible denuncia.

Cal recordar que Messi va prendre la decisió de no donar cap entrevista personalitzada després de la polèmica amb la premsa del seu país.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut