Futbol

Lennart Thy, de baixa per ser donant de medul·la òssia, és ovacionat en camp contrari

Al camp del PSV Eindhoven, els aficionats locals van ovacionar el jugador visitant Lennart Thy, de baixa per un motiu molt lloable: estava efectuant una donació de medul·la òssia a un malalt de leucèmia

Actualitzat

Al camp del PSV Eindhoven, als inicis del partit contra el Venlo,  es va produir una situació poc habitual: els aficionats locals van dedicar-li una eixordadora ovació a un jugador de l'equip visitant, que a més no estava al camp. El motiu és d'una gran generositat: Lennart Thy, que 7 anys enrere s'havia fet donant de medul·la, no podia jugar perquè la setmana passada li van comunicar que les seves cèl·lules eren compatibles amb les d'un malalt de leucèmia i que el transplantament s'havia de fer durant aquests últims dies.

Thy, que tornarà als entrenaments aquesta setmana, ha preferit no comparèixer davant els mitjans per parlar del tema, però el seu gest ha tingut un gran ressò als mitjans i ha servit per donar visibilitat a la donació de cèl·lules mare. De fet, el Venlo va autoritzar el davanter alemany a no jugar el partit i va comunicar la seva baixa dient que "Thy no podrà jugar perquè estarà salvant una vida". 

El seu gest va ser premiat amb una altra distinció: va ser declarat millor jugador del partit.  

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut