Special Olympics

L'encesa del peveter dóna el tret de sortida a la vintena edició dels Special Olympics

Des d'aquest dijous i i fins diumenge, centenars d'esportistes participaran en els Jocs Special Olympics, que es fan a Vilanova i la Geltrú i Barcelona. Serà la vintena edició i aquest dijous s'ha fet la cerimònia d'inauguració al pavelló de la Mar Bella amb les 25 delegacions participants.

Actualitzat
Des d'aquest dijous i i fins diumenge, centenars d'esportistes participaran en els Jocs Special Olympics ,que es fan a Vilanova i la Geltrú i Barcelona. Serà la vintena edició i aquest dijous s'ha fet la cerimònia d'inauguració al pavelló de la Mar Bella amb les 25 delegacions participants.

L'emoció provocada per la proximitat de la competició s'ha accelerat amb el pas d'aquesta ceremònia, que ha viscut el gran moment amb l'encesa del peveter.

Abans s'ha pogut veure l'entrada de la senyera i la bandera dels Special, espectacles diversos, i, com no, la desfilada de les més de vint-i-cinc delegacions que hi prenen part en aquesta vintena edició dels Jocs dels Special Olympics que, a partir de divendres i durant tot el cap de setmana, celebraran moltes competicions a Vilanova i la Geltrú i Barcelona.
Anar al contingut