Grigonis penetra a cistella en una imatge d'arxiu (EFE)

L'encert en els triples i els punts de Musli en els últims minuts permeten a l'ICL Manresa superar el MoraBanc Andorra (74-77)

L'equip del Bages ha sumat dues victòries en les tres primeres jornades de la Lliga Endesa. Uns resultats molt importants en una temporada que es preveia complicada

L'ICL Manresa ha sumat el seu segon triomf de la temporada a la Lliga Endesa a la pista del MoraBanc Andorra (74-77), gràcies a la seva efectivitat en el llançament triple (10 de 20) i les seves bones decisions en els moments importants. Els andorrans han controlat el matx durant molts minuts, però no han sabut mantenir el seu domini fins el final. De sortida, els pivots locals Shawn Jones (23 punts, 6 rebots) i Giorgi Shermadini (7 punts, 6 rebots) feien mal l'equip manresà, que responia amb els punts de Marius Grigonis (14 punts). Tot i que no estaven encertats en el tir exteriors, els locals han marxat al descans guanyant de 9, 39 a 30.

En el tercer quart l'encert dels de Joan Peñarroya des de més enllà de la línia dels 6,75 els ha mantingut dins del partit. En l'últim quart els del Bages s'han posat al davant en el marcador, però Stojanovski (15 punts) i Jones han mantingut el seu equip. Precisament una antiesportiva del pivot nord-americà a menys de 3 minuts podia haver estar clau, però Dejan Musli (19 punts, 8 rebots) ha errat els tirs lliures. Musli ho ha compensat amb un bon tram final del matx. Una cistella seva a 15 segons del final ha estat el definitiu 74 a 77.