L'encert de Jaycee Carroll a l'últim quart permet al Madrid trencar el partit davant de l'Unics Kazan

Els blancs no han pogut deixar enrere els russos fins a l'últim quart, gràcies als triples primer de Carroll i després de Llull i Rudy

Daniel AlentoActualitzat

El Reial Madrid ha sumat la setena victòria en nou jornades a l'Eurolliga en superar un dels equips amb menys victòries de la competició (només 2), l'Unics de Kazan, per 89 a 75, en un partit poc lluït. Aquest resultat el manté en el segon lloc de la classificació, darrere del CSKA de Moscou.

Els madridistes han obert la primera escletxa important en el marcador (25-14) ja en el primer quart. Primer, fent mal a la pintura amb Gustavo Ayón i, després, des de fora, amb Jonas Maciulis. La defensa local ha anul·lat molt bé Keith Langford (13 punts, 3 de 15 en tirs de camp), el màxim anotador de l'Eurolliga, per tancar el primer quart 25 a 17. L'equip tàrtar ha aconseguit recuperar-se en el segon quart, no pas per l'encert de Langford, sinó per la seva estratègia de baixar el ritme de joc amb atacs llargs i amb la força sota la cistella en el primers minuts del parcial d'Artsiom Parakhouski (19 punts, 7 rebots). Al descans, el resultat era de 40 a 37.

Després del descans, l'equip rus s'ha avançat per primera vegada en el marcador (42-43), gràcies a la seva millora defensiva i el desconcert ofensiu madridista. Els de Pablo Laso han revifat amb dos triples, el primer de Felipe Reyes (16 punts) i el segon de Rudy Fernández (12 punts, 7 rebots). Els blancs han carregat bé el rebot ofensiu per tancar el quart 62 a 55. A l'últim quart, Jaycee Carroll (11 punts) ha trencat el matx (71-59) amb 3 jugades de 3 punts consecutives (dos triples i un 2+1) en poc més d'un minut. Tot i la lluita gairebé en solitari de Parakhouski per mantenir viu el seu conjunt, però llavors ha aparegut Llull (14 punts, 7 assistències) amb dos triples consecutius per assegurar el triomf. Rudy, amb una nova cistella de tres punts, ha arrodonit la feina.