Futbol

L'empresa xinesa Rastar Group serà accionista majoritària de l'Espanyol

Dani Sánchez Llibre i Ramon Condal han arribat a un acord per vendre el seu paquet accionarial, que representa un 45% del total, a l'empresa líder mundial de joguines electròniques

Actualitzat

Els expresidents de l'Espanyol i accionistes majoritaris del club, Dani Sánchez Llibre i Ramon Condal, han arribat a un acord per la venda del seu paquet accionarial amb  Rastar Group, que suposa un 45,1% del total d'accions del club. L'empresa xinesa ja ha anunciat aquest extrem i no descarta arribar a controlar el 56% de les accions. Sigui com sigui, a efectes pràctics ja té el control majoritari del club. 

Rastar Group és una empresa líder mundial en la producció de joguines electròniques, i en altres sectors com, jocs online, pel·lícules o sèries de televisió. 

Cada acció s'ha venut per 78 euros i l'operació s'ha tancat per valor de 65 milions d'euros aproximadament. 

Ara cal veure com afectarà aquest canvi a la gestió del club, tot i que no s'esoperen variacions significatives almenys fins al 2016. De moment, el 22 de desembre el club celebrarà la seva tradicional junta d'accionistes, de caràcter extraordinari i amb Joan Collet encar al capdavant.   

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut