Jean-Louis Dutaret i Samir Boudjemaa, els nous propietaris del Girona (@GironaFC)
Futbol

L'empresa TVSE FUTBOL és la nova accionista majoritària del Girona FC

L'empresa, de nacionalitat francesa i presidida per Samir Boudjemaa, s'ha fet amb el control del 80% de les accions del club de Montilivi. Els nous propietaris han deixat clara la seva filosofia explicant que volen professionalitzar les diferents àrees de treball preservant la identitat del club

Actualitzat

L'empresa TVSE FUTBOL és, des d'aquest dilluns, l'accionista majoritària del Girona FC en haver passat a tenir el control del 80% de les accions del club de Montilivi que han estat adquirides a Unió Esportiva Girona.

TVSE FUTBOL, de nacionalitat francesa i presidida per Samir Boudjemaa, pertany al grup Horace Partners i depèn de la societat TV SPORT EVENTS, encapçalada per Jean-Louis Dutaret. La nova propietat ha deixat clara la seva filosofia explicant que vol professionalitzar les diferents àrees de treball preservant, per sobre de tot, la identitat del club. "El Girona serà gestionat des de Girona per catalans, no per gent de fora", han explicat Boudjemaa i Dutaret.

En aquesta estructura, hi tindrà un paper destacat Pere Guardiola com a consultor extern de la propietat. Guardiola ha assegurat que col·laborarà amb TVSE FUTBOL com a coneixedor del futbol català i estatal per afegir que "ve una propietat que no vol interferir en el dia a dia, que vol reinvertir els possibles ingressos en el primer equip i en el futbol base i això és d'agrair".

Els nous propietaris també han volgut traslladar als aficionats blanc-i-vermells i a la resta d'opinió pública la intenció de "construir un projecte a llarg termini, sòlid i que generi un equip sòlid".

En l'aspecte esportiu han volgut donar molta importància al futbol base i a la formació "com un dels pilars del projecte". En aquest sentit es vol establir una metodologia en la qual es reconegui un "estil Girona": unes estructures de joc comunes per a tots els equips sempre d'acord amb les línies de treball que marqui la direcció esportiva.

Anar al contingut