L'empat entre el BATE Boríssov i el Leverkusen classifica el Barça per als vuitens de la Champions (1-1)

L'equip d'Aleksandr Hleb ha aprofitat un greu error del porter Bernd Leno per avançar-se en el marcador. Els alemanys han dominat, però només han pogut marcar un gol que ha valgut un punt.

Pau RodríguezActualitzat

El BATE Boríssov ha aprofitat una vegada més el seu bon rendiment com a local per sumar un punt en el partit contra el Bayer Leverkusen (1-1), un resultat que classifica de forma matemàtica al Barça per als vuitens de final. Els bielorussos, que ja van guanyar a casa contra la Roma, han aprofitat una "cantada" del porter alemany, Bernd Leno, per avançar-se en el marcador. Tot i que els homes de Roger Schmidt han dominat i han tingut les ocasions més clares, només han aconseguit igualar el marcador i marxen de Bielorússia amb un regust amarg.

Els locals han aprofitat una errada de Bernd Leno en els primers minuts del partit per avançar-se en el marcador. El porter alemany s'ha empassat un xut inofensiu de Gordeichuk des de la frontal de l'àrea quan els dos equips encara s'estaven situant al camp. Després del gol rebut, el Bayer Leverkusen s'ha fet amb la possessió de la pilota i ha intentat respondre el cop del BATE, tot i que s'ha trobat amb uns bielorussos molt ben plantats en defensa.

Els alemanys han posat una marxa més al final de la primera part per mirar de marxar al descans amb igualtat en el marcador. Chicharito ha tingut l'ocasió més clara amb un xut a dos metres del porter que Chernik ha aturat miracolosament. Poc abans, el davanter mexicà s'havia deixat caure a l'àrea bielorussa però l'àrbitre, a prop de la jugada, no ha xiulat penal.

El Leverkusen ha saltat al camp en la represa amb la intenció de remuntar el partit, i en els primers minuts de la segona part ha creat algunes ocasions molt clares. Els jugadors de Roger Schmidt han bombardejat l'àrea del BATE Boríssov sense encert fins que, en la jugada més inofensiva del segon temps, Mehmedi ha marcat el gol de l'empat després d'una centrada que s'ha enverinat i ha acabat entrant en la porteria bielorussa.

El Bayer ha continuat dominant el joc i s'ha apropat amb perill a la zona rival, però no ha aconseguit convertir cap de les oportunitats de gol i ha acabat el matx amb un empat que, pel joc i per les ocasions, deixa un regust amarg pels homes de Roger Schmidt. Amb aquest resultat, el Leverkusen es manté en la tercera posició del grup amb cinc punts, mentre que el BATE Boríssov, quart amb quatre punts, encara pot donar la sorpresa.