Els arlequinats abans del matx contra l'Osasuna (CE Sabadell)
Futbol

L'empat del Sabadell amb l'Osasuna fa baixar el Racing a Segona B (2-2)

Els arlequinats han fet d'àrbitres del descens i després d'empatar a la Nova Creu Alta amb Osasuna han arrossegat el Racing a Segona B. Barça B i Recreativo són els altres equips que baixen.

Actualitzat

L'última jornada de la Lliga Adelante està gairebé acabada, a falta d'un partit, el Numància-Tenerife (20.00). Amb tots els altres partits acabats, ja estan clars els ascensos i descensos directes, i quedarà pendent la promoció d'ascens a Primera Divisió. 

El CE Sabadell, que matemàticament era equip de Segona B, ha estat a punt d'arrossegar l'Osasuna cap al descens. Els arlequinats guanyaven còmodament el seu últim partit a la Nova Creu Alta (2-0) amb gols de Collantes (6') i Aníbal (17'). L'Osasuna ha escurçat diferències en el minut 77 gràcies a David García, però aquest resultat era insuficient per aconseguir la salvació. Un gol en el temps afegit de Javi Flaño (2-2) ha capgirat la classificació i ha donat la permanència a l'Osasuna. 

Amb aquest resultat, el Racing, tot i guanyar a domicili per la mínima a l'Albacete amb un gol d'Álvaro Garcia (31'), no se salva. 

Els altres dos equips que baixen directament de categoria són el Barcelona B i el Recreativo, que s'han enfrontat aquest dissabte. El partit l'ha guanyat el Recre per 2-0 amb gols de Núñez i Vázquez. 

El Llagostera, que s'enfrontava a domicili al Valladolid, ha guanyat 2-4, i se situa novè en la classificació i firma, així, una gran temporada a la Lliga Adelante. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut