Leo Messi, celebrant un gol (Reuters)
Leo Messi, celebrant un gol (Reuters)
Futbol

L'emotiva carta de motivació escrita a mà per Leo Messi

El davanter del FC Barcelona es compromet a escriure deu textos motivacionals per als més desfavorits

Actualitzat

Leo Messi mostra la seva solidaritat als més desfavorits. L'astre argentí, juntament amb una coneguda marca de beguda isotònica, s'ha compromès a escriure deu cartes a mà, una cada setmana. Aquestes cartes aniran dirigides a organitzacions solidàries a l'atzar situades a diferents indrets del món. La primera d'aquestes cartes anirà destinada a una organització de Barcelona. L'emotiu text de la carta és el següent:

"Vull compartir una cosa. Normalment no sóc un home de gaires paraules perquè crec que, en el futbol i en la vida, el que es fa és més important que el que es diu. És per això que vull demanar-te una cosa. Vull que recordis que les coses difícils de la vida –les coses que semblen injustes o complicades- no han d'aturar-te. Allò que succeeix a l'exterior no és més fort que el que portes dins, així que lliura batalla. Persevera i no caiguis. Si no caus, jo tampoc ho faré. Gràcies per ser una inspiració, tant per a mi com per a la gent de tot el món, per mai rendir-nos recorda: la recompensa serà més gran si et mantens dempeus."

El davanter ja va protagonitzar al febrer, amb la mateixa marca de beguda, un vídeo de caràcter motivacional titulat "No caiguis".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut