Desisa i Keitany han guanyat la marató de Nova York (Reuters)
Atletisme

Lelisa Desisa i Mary Keitany s'imposen a la Marató de Nova York

El corredor etíop ha signat un temps de 2:05.59, mentre que la corredora keniana ha fet 2:22.48

L'emblemàtica marató de Nova York ha acabat amb el triomf del corredor etíop Lelisa Desisa, que ha aconseguit un temps de 2:05.59 en la seva primera participació en aquesta prova. El seu compatriota, Shura Kitata, ha aconseguit el segon lloc (2:06.1) i el calaix més baix del podi ha estat per al guanyador de l'edició de l'any passat, el kenià Geoffrey Kamworor (2:06.26).

En la categoria femenina, la keniana Mary Keitany ha guanyat sense problemes per quarta vegada amb un temps de 2:22.48. La segona corredora més ràpida ha estat l'etíop Vivian Cheruiyot (2:26.00), i la tercera, la nord-americana Shalane Flanagan (2:26.20).