Lliga de Campions

L'Elfsborg suec és el primer escull europeu d'un València que somia amb la Champions

El futur europeu del València començarà a dirimir-se aquest dimarts sobre la gespa de Mestalla. El club txe s'enfronta a l'Elfsborg suec en la prèvia de la Lliga de Campions en un partit crucial per a les aspiracions dels homes de Quique Sánchez Flores. Els valencianistes afronten la seva participació en la màxima competició continental amb total confiança, conscients que mantenir el seu prestigi internacional passa per, d'una vegada per totes, consolidar-se entre els millors equips del moment. Sánchez Flores no vol relaxaments i, per això, ha demanat als seus homes un compromís addicional de cara a una sempre complicada tornada en terres sueques.

Actualitzat

El València vol retrobar la senda del triomf i la victòria tant a la Lliga com a Europa i és per això que els txes afronten aquestes dues competicions al màxim. De moment, el primer pas per convertir en realitat les seves aspiracions l'hauran de donar a Europa, on aquest dimarts s'estrenen en l'anada de la prèvia a la Lliga de Campions amb l'Elfsborg suec com a pas previ per estar entre els millors del continent.

L'any passat, el Chelsea de Mourinho va deixar fora els de la ciutat del Túria en els quarts de final amb un gol d'Essien i quan ho tenien tot a favor per plantar-se a semifinals. Aquest any, Quique Sánchez Flores no vol sorpreses i és per això que ha plantejat el partit contra els suecs amb tota la tensió possible.

El tècnic ha reconegut la superioritat tècnica dels seus homes però tem el potencial físic d'un conjunt, el suec, que compta amb internacionals i amb homes com Mathias Svensson i Griffit que han militat en equips de la Premier League i la Primera Divisió francesa.

És per això que Sánchez Flores espera que el seu equip obtingui una bona renda en l'anada, tement que la tornada no serà gens fàcil amb un resultat ajustat. L'entrenador podrà comptar amb el capità Albelda ja que, finalment, les targetes grogues de la temporada passada no s'acumulen en la present competició.

L'AEK de Serra Ferrer espera el Sevilla

La competició oficial no s'atura per al Sevilla. Després de l'anada de la Supercopa contra el Madrid, el dimecres el club andalús se les veurà amb l'AEK d'Atenes en la prèvia de la Lliga de Campions. Es tracta, segurament, d'un dels partits més importants de la present i triomfal història del Sevilla ja que, de superar l'eliminatòria, els sevillistes disputarien la màxima competició continental. Al seu davant tindran un conjunt grec dirigit per Llorenç Serra Ferrer, qui fou durant sis anys entrenador del Betis. De moment, Juande només té el dubte d'Escudé, ja que el central francès no acaba de superar les seves molèsties de pubis. Els que sí que estaran a disposició del tècnic seran Kanouté i Adriano.  

Anar al contingut