L'elecció de la ciutat organitzadora es seguirà en directe per Esport3 i 3/24 (Foto: EFE).
Poliesportiu

L'elecció de la ciutat dels Jocs Olímpics del 2020, als canals Esport3 i 3/24

Aquest dissabte, els canals Esport3 i 3/24 oferiran en directe l'acte de presentació de la candidatura de Madrid, mentre que el canal 3/24 transmetrà en directe la cerimònia en què el COI decidirà entre Madrid, Istanbul i Tòquio. Els dos canals oferiran una àmplia informació sobre la jornada en què es proclamarà, a Buenos Aires, la ciutat organitzadora dels Jocs Olímpics 2020.

Actualitzat
Aquest dissabte, els canals Esport3 i 3/24 oferiran en directe l'acte de presentació de la candidatura de Madrid mentre que el canal 3/24 transmetrà en directe la cerimònia en què el COI decidirà entre Madrid, Istanbul i Tòquio. Els dos canals oferiran una àmplia informació sobre la jornada en què es proclamarà, a Buenos Aires, la ciutat organitzadora dels Jocs Olímpics 2020.

L'elecció de la ciutat organitzadora dels Jocs Olímpics aquest dissabte a Buenos Aires ocuparà aquest dia amplis espais informatius als canals temàtics Esport3 i 3/24 a més dels continguts esportius dels Telenotícies de TV3.

Madrid, Istanbul i Tòquio són les ciutats que aspiren a organitzar els Jocs d'estiu del 2020 i, al llarg de la jornada, tots dos canals oferiran en directe els diversos actes que es facin a la capital argentina i que culminaran amb l'elecció de la ciutat organitzadora per part dels membres del Comitè Olímpic Internacional (COI). Aquestes transmissions prèvies a la cerimònia de l'elecció culminaran amb l'emissió conjunta, pels canals Esport3 i 3/24, de l'acte de presentació de la candidatura de Madrid, a les 17.00, hora d'aquí.

Després vindrà la cerimònia de l'elecció de la ciutat organitzadora, que el canal 3/24 emetrà en directe, a partir de les 22.15, hora d'aquí. La narració anirà a càrrec d'Arcadi Alibés i Jordi Robirosa, que explicaran i comentaran les imatges que es rebin des de Buenos Aires i el resultat de la votació dels membres del COI.

Acabats els actes a Buenos Aires, el canal Esport3 analitzarà la decisió des del plató dels estudis de Sant Joan Despí, amb una edició especial del programa "Gol a gol" que presentaran Francesc Sòria i Jordi Robirosa. En aquest especial de "Gol a gol" es parlarà també del futur dels Jocs Olímpics d'hivern del 2022, que aspira a organitzar Barcelona.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut