L'Eldense va encaixar una golejada històrica davant del Barça B (@FCBMasia)
Futbol

L'Eldenc "suspèn l'activitat esportiva del primer equip" després d'encaixar el 12-0 per part del Barça B

Un dia després de la històrica derrota de l'Eldenc davant del filial del Barça B per 12-0 i amb el descens a Tercera confirmat, el club valencià atura l'activitat esportiva.

Actualitzat

La històrica golejada que el Barça B li va marcar a l'Eldenc (12-0) aquest dissabte ja ha tingut una primera conseqüència. El club valencià ha emès un comunicat on explicava: 

"Reunida en el dia d'avui, amb caràcter d'urgència, la junta gestora del Club Esportiu Eldenc, s'adopten les següents decisions: 

1-Es dona per rescindit amb el grup inversor italià

2-Cautelarment, se suspèn l'activitat esportiva del primer equip"

L'esmentat grup inversor italià va entrar a l'Eldenc a mitjans de gener, però la golejada encaixada al Miniestadi ha estat la gota que ha fet vessar el got per al trencament de relacions. A més, un cop consumat el descens a Tercera, els màxims responsables del club de moment tiren la tovallola i deixen la porta oberta a un futur força incert.

Segons la Cadena Cope, citant fonts properes a la junta gestora de l'Eldenc, el club ha demanat als organismes futbolístics i a la Policia Nacional que "investiguin possibles apostes esportives entre alguns jugadors" del club valencià.

De ben poc ha servit el missatge que va publicar a les xarxes socials Mikey Fernández on demanava disculpes a l'afició d'Elda i prometia "treball, treball i treball fins a finals de temporada"

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut