Guillermo Varela, amb la samarreta blanc-i-negra de l'Eintracht (Reuters)
Guillermo Varela, amb la samarreta blanc-i-negra de l'Eintracht (Reuters)
Futbol internacional

L'Eintracht de Frankfurt aparta Guillermo Varela per fer-se un tatuatge sense permís del club

El lateral dret no va fer cas del seu entrenador i els metges del club alemany, i es va fer un tatuatge que ara se li ha inflamat

Actualitzat

L'uruguaià Guillermo Varela ha estat apartat per l'Eintracht de Frankfurt després que el tatuatge que es va fer dilluns contra les recomanacions de l'entrenador i els metges del club alemany s'hagi inflamat i el deixi fora de la final de la Copa Alemanya de Futbol contra el Borussia de Dortmund.

Varela, de 24 anys, va arribar aquest estiu a l'Eintracht cedit pel Manchester United per una temporada. Les lesions només li han permès jugar 10 partits. Aquest final de curs, però, havia aconseguit una bona regularitat, jugant els últims 4 partits de Lliga i amb opcions de participar en la final de Copa.

El club alemany estava considerant allargar la cessió de Varela, i l'uruguaià havia manifestat que s'estimava més viure a Frankfurt que a Manchester. Aquesta opció ha quedat descartada. "L'etapa de Guillermo s'acaba aquí. El club no pot comptar amb un jugador que no fa cas a l'entrenador i els metges", comunica l'Eintracht.

 

Anar al contingut