Els jugadors de l'Eibar celebren un dels gols de la victòria contra la UD Las Palmas (EFE)

L'Eibar s'imposa a la UD Las Palmas i manté viu el somni europeu (3-1)

El conjunt basc ha guanyat el Las Palmas i se situa a només dos punts de la setena posició, que ocupa la Reial Societat. En l'últim partit de la 30a jornada, el València ha derrotat el Celta (3-2), que s'allunya de la lluita per Europa

Eibar, 3 - Las Palmas, 1

L'Eibar no renuncia a colar-se entre els equips europeus per la temporada vinent. El conjunt basc ha guanyat el Las Palmas per 3 a 1. El portuguès Bebé ha inaugurat el marcador al minut 14 i po després, regal dels canaris per fer pujar el segon per l'Eibar. Aythami Artiles se l'ha fet en pròpia porta. En la represa, el central Mauricio Lemos ha pogut retallar amb un golàs de falta. És el cinquè gol ja de l'uruguaià, en 18 partits. Però la reacció visitant ha quedat esmorteïda pel 3 a 1 de l'Eibar poc després. Un penal que ha transformat Adrian González i que permet el conjunt de Mendilibar situar-se a només dos punts de la setena posició que ocupa la Reial Societat.

València, 3 - Ceta, 2

El València s'ha impossat al Celta a Mestalla en un partit vibrant i amb alternatives que ha tancat la 30a jornada de lliga. Els gallecs s'han avançat amb un gol de cap de Cabral en el minut 16. El central argentí ha aprofitat una mala sortida del porter Diego Alves per fer el 0 a 1. El València ha reaccionat i ha empatat abans del descans per mitjà del seu capità Dani Parejo. En la represa, els locals han portat la iniciativa i Munir, en el minut 67, ha culminat una bona acció ofensiva per fer el seu sisè gol de la temporada. A deu minuts pel final, el Celta ha tornat a empatar amb un penal transformat per Iago Aspas però en el minut 85, Carlos Soler, amb un gran gol de vaselina, donat la victòria al València. Amb aquesta derrota, el Celta és 10è amb dos punts menys que l'Espanyol i un partit menys i ha fet un pas enrere en les seves aspiracions europees.