L'Eibar goleja un Betis desconegut a Ipurua i s'allunya de la zona de descens (5-0)

Jordi Amat en pròpia porta, Escalante, un doblet de Charles i Sergi Enrich han fet els gols del vital triomf dels bascos, que se situen quatre punts per sobre de la zona de descens

L'Eibar ha golejat un desconegut Betis a Ipurua per 5 a 0 en el partit que tancava la 12a jornada de lliga a Primera Divisió. Els bascos, molt necessitats, s'han avançat amb un gol matiner de Jordi Amat en pròpia porta en el minut 6 que els ha donat tranquil·litat per afrontar el matx. Els verd-i-blancs no han reaccionat i a la mitja hora de joc, Escalante ha fet el segon amb un cop de cap sense oposició.

En la represa, el Betis ha seguit fent aigües en defensa i l'Eibar ho ha aprofitat per endossar una maneta al seu rival. Charles, de penal, ha fet el tercer en el minut 55, una pena màxima que ha deixat els visitants amb deu per l'expulsió de Mandi. En el tram final, els bascos han arrodonit un triomf vital amb dos gols més de Charles i Sergi Enrich que els allunya a quatre punts de la zona de descens mentre que el Betis es manté novè amb 17 punts.