Hoquei herba

L'Egara, l'Atlètic Terrassa i el RC Polo ja tenen rivals per als vuitens de l'Eurolliga

El Club Egara s'enfrontarà al Mannheimer (Alemanya); l'Atlètic Terrassa, al Lisnagarvey (Irlanda), i el Reial Club de Polo, al Grunwald Poznan (Polònia)

Així ha quedat el quadre dels vuitens de final de l'Eurohockey League (@EHLTV)

L'Eurolliga d'hoquei herba ha celebrar aquest divendres el sorteig per als vuitens de final de la competició, que es disputaran del 14 al 17 d'abril de l'any que ve. El Club Egara s'enfrontarà al Mannheimer (Alemanya); l'Atlètic Terrassa al Lisnagarvey (Irlanda), i el Reial Club de Polo al Grunwald Poznan (Polònia).

El sorteig d'aquesta fase, que es jugarà a la localitat holandesa d'Eindhoven, ha aparellat l'equip local, HC Oranje-Rood, amb un altre club holandès, l'Amsterdam, al qual recentment va derrotar en la lliga local (3-1). El guanyador d'aquest encreuament s'enfrontarà al Atlètic si aquest supera el Lisnagarvey.

El vigent campió, el Kampong (Holanda), jugarà contra Rot Weiss (Alemanya), en una repetició del partit de quarts de la temporada passada, i el vencedor serà el rival del Polo o el Poznan.

Si el Club Egara supera l'encreuament amb el Mannheimer, s'enfrontarà al guanyador del partit entre el Wimbledon (Anglaterra) i l'Hamburg (Alemanya), que, amb tres títols, és l'equip que més vegades ha guanyat l'EHL.