Hoquei herba

L'Egara es desfà de l'An der Alster alemany i es classifica per als quarts de final de l'Eurohockey (4-2)

L'Egara s'ha classificat per als quarts de final de l'Eurohockey que es disputa a Hamburg després de superar l'An der Alster alemany per 4 gols a 2. Willy Schickendantz, amb un "hat-trick", dos de penal córner, i Jordi Carrera amb un gol més han estat els golejadors de l'equip egarenc. L'Egara se les haurà amb l'Hamburg, que és l'amfitrió, i que ha eliminat el Düsseldorf per 2 a 3. El Polo, l'altre representant català en aquesta competició, jugarà aquest dissabte contra el Reading anglès.

Guillermo Schickendantz, "Willy", autor d'un "hat-trick", ha estat el principal artífex del triomf de l'Egara per 4-2 davant l'equip alemany Club An der Alster, en el partit inaugural de la segona fase de la lliga europea d'hoquei herba que es disputa a Hamburg.

El conjunt egarenc ha desplegat un brillant joc d'atac durant tot el partit i sempre ha estat al capdavant del marcador. Jordi Carrera, al minut 17, ha inaugurat el marcador transformant un penal córner. I sis minuts després, Schickendantz ha aprofitat una nova pena màxima per fer el 2-0, coincidint amb un dels moments més brillants de l'equip de Terrassa.

L'Egara també ha sabut afrontar amb calma l'instant més crític del matx, quan el seu rival ha retallat distàncies per mitjà de Laatzen en el minut 64. Però de nou Schickendantz, el màxim golejador de la Divisió d'Honor, ha estat l'encarregat de sentenciar el triomf en transformar un nou penal córner al minut 67.

L'equip català tornarà a jugar aquest diumenge davant l'Hamburg, l'equip amfitrió de la competició. Una nova victòria en el pròxim partit permetria a l'Egara classificar-se per a les semifinals.

El Polo, que també ha viatjat cap a la ciutat alemanya d'Hamburg, jugarà aquest dissabte contra el Reading anglès. En cas de victòria, els polistes s'enfrontarien amb el guanyador de l'eliminatòria entre el Leuven belga i el Three Rock Rovers irlandès. D'aquesta fase sortiran els quatre equips que disputaran, a finals de maig, la Final Four.