Girona

Leganés i Girona empaten en un partit amb molta intensitat, però sense cap gol

Tots dos equips han buscat el gol i han ofert un bon espectacle amb ritme, intensitat i lluita. Cap dels dos, però, ha vist premiats els esforços amb un gol.

Actualitzat

El Girona ha sumat un punt en la seva visita al camp del Leganés, el seu cinquè en 5 jornades de Lliga, en un duel entre dos conjunts que han buscant amb ganes la victòria jugant a un ritme intens. La primera part ha començat amb els locals buscant ràpidament el gol i els gironins intentant tornar cada cop. Tanta pressa tenien per marcar els madrilenys que ja en el primer minuts Szymanowski ha xutat al travesser. Christian Stuani ha tingut dues ocasions pels catalans, la primera una rematada de cap en el minut 5 i la segona un xut tot sol davant del porter Ivan Cuéllar en el 32, però les dues han marxat fora per poc. Quatre minuts abans del descans, qui ha tingut una clara ocasió en una contra que no ha trobat porta ha estat Szymanowski.

En la segona meitat el ritme no ha baixat. La primera oportunitat ha estat pel Leganés, en una ràpida transició ofensiva culminada amb un xut massa creuat de Gabriel en el minut 51. La resposta gironina ha estat ràpida, només 7 minuts més tard, en un servei de falta que s'ha enverinat. Cuellar, amb la punta dels dits, ha salvat el gol just abans que Muniesa deixés el seu lloc a Bernardo. El segon canvi de Machín ha estat el d'Àlex Granell per Douglas Luiz. En el minut 73 Juanpe ha rematat de cap al travesser en un còrner, en l'ocasió més clara dels gironins. En el minut 81, un gol d'Amrabat pels de casa ha quedat anul·lat per fora de joc, i tot seguit Kayode ha deixat el seu lloc a Portu en la tercera substitució del Girona. En e temps de descompte, la fortuna ha somrigut els visitants, quan Javi Eraso en el punt de penal no ha aconseguit connectar la rematada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut