L'eficàcia del Màlaga enfonsa el Granada (4-0), i la Reial Societat i el Getafe empaten a Anoeta (1-1)

L'eficàcia del Màlaga ha enfonsat el Granada en el derbi andalús de La Rosaleda, un resultat que afavoreix els interessos de l'Espanyol en la lluita per evitar el descens. Joaquín, Saviola, Camacho i Roque Santa Cruz han firmat la golejada local (4-0). I a Anoeta, empat a un entre la Reial Societat i el Getafe en un duel igualat que s'ha resolt en els últims cinc minuts.

Reial Societat, 1 - Getafe, 1

Repartiment de punts a Anoeta entre la Reial Societat i el Getafe en un duel igualat que s'ha resolt en els últims cinc minuts. Els visitants, que han estavellat una pilota al pal, s'han avançat amb un gol de cap de Lafita en el 85 i semblava que tenien la victòria al seu abast. Però Carlos Martínez, també de cap, ha salvat els mobles per a l'equip donostiarra en l'últim minut del temps reglamentari. Amb aquest empat la Reial Societat suma 21 punts, dos menys que un Getafe que ocupa de forma provisional plaça europea.

Màlaga, 4 - Granada, 0

L'eficàcia del Màlaga ha servit per efonsar el Granada
a La Rosaleda. L'equip d'Anquela ha jugat bé a futbol i ha disposat de nombroses ocasions per marcar, sobretot a la primera part, però ha pagat molt cara la falta d'encert en els metres finals i ha acabat sortint escaldat, un resultat que afavoreix els interessos de l'Espanyol. Joaquín, en el minut 25, ha aprofitat una inoportuna relliscada de Diakaté per batre Toño en l'u contra u. Saviola, en el 33, ha aparegut per fer el segon i en la repesa, els malaguenys han fet dues dianes més. En el 74, Camacho ha desviat un cop de cap del seu company Weligton en una carambola afortunada que ha acabat al fons de la xarxa i en el 85, Roque Santa Cruz ha controlat un bon servei de Buananotte per afusellar Toño i arrodonir la golejada. Amb aquest contundent triomf en el derbi andalús, el Màlaga se situa de forma provisional en zona Champions amb 25 punts, mentre que el Granada, amb 12, seguirà una jornada més en zona de descens.