Bàsquet

LeBron tomba els Bulls a la pròrroga i Marc Gasol torna a ser clau per als Grizzlies

La bona actuació individual de Pau Gasol en el debut amb els Bulls a casa no va impedir la derrota de l'equip de Chicago davant els Cavaliers de Cleveland (108-114). El seu germà Marc continua sent la clau de la bona arrencada dels Grizzlies, amb dues victòries. El pivot català va fer 20 punts i va agafar 6 rebots en el triomf a la pista dels Pacers (89-97).

Actualitzat

La bona actuació individual de Pau Gasol en el debut amb els Bulls a casa no va impedir la derrota de l'equip de Chicago davant els Cavaliers de Cleveland (108-114). L'equip de LeBron James, que venia de perdre el primer partit, va necessitar una pròrroga per endur-se la victòria davant d'un rival que va tornar a perdre el seu jugador franquícia, Derrick Rose, per un esquinç de turmell. Pau va jugar 37 minuts i va aconseguir 15 punts i 9 rebots en la seva estadística.

El seu germà Marc continua sent la clau de la bona arrencada dels Grizzlies, amb dues victòries. El pivot català va fer 20 punts i va agafar 6 rebots en el triomf a la pista dels Pacers (89-97). Amb Zach Randolf (22 punts) continua fent un tàndem imparable en el joc interior dels de Memphis.

Altres resultats

Lakers, 111 - Clippers, 118
Kings, 103 - Trail Blazers, 94
Suns, 94 - Spurs, 89
Bucks, 93 - Sixers, 81

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut