NBA

LeBron lidera el triomf dels Cavaliers per sobre els Atlanta (82-94)

El jugadors dels Cavs ha anotat 30 punts, ha repartit 11 assistències i ha capturat 9 rebots per liderar el triomf del seu equip al segon partit de les Finals de l'Est

Actualitzat

LeBron James ha liderat el triomf del seu equip, els Cleveland Cavaliers, per sobre dels Atlanta Hawks (82-94) en el segon partit de les Finals de la Conferència Est. El jugador ha fet unes xifres espectaculars: ha anotat 30 punts, ha donat 11 assistències, ha agafat 9 rebots i s'ha quedat a les portes del triple-doble. Aquest ha estat un triomf important pels Cavs, que tornen a casa amb un 0-2 a favor, al millor de set partits. 

Els de James no han trencat el partit fins al tercer quart, en què el quatre vegades MVP de l'NBA ha anotat 11 punts i ha deixat el seu equip amb una renda de 20 punts. Els d'Atlanta, tot i que ho han intentat, han estat incapaços de capgirar el marcador, sobretot perquè el seu equip estava ple de baixes importants. El base alemany Dennis Schroder ha estat el màxim anotador dels Hawks, amb 13 punts, que no ha pogut impedir la derrota del seu equip en el que són les primeres finals dels d'Atlanta. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut