Marc Gasol intenta una entrada a cistella durant el partit contra els Knicks. (Foto: Reuters)
Bàsquet

LeBron James se supera davant els Mavericks i Marc Gasol torna amb triomf davant els Knicks

La tornada a la competició després del cap de setmana de l'All-Star ha servit per veure el millor LeBron James, i no en un partit qualsevol. El jugador franquícia dels Miami Heat ha anotat 42 punts en el triomf del seu equip a la pista dels Mavericks (106-117). Els Grizzlies han superat els New York Knicks (98-93) en el partit en què recuperaven Mike Conley i Marc Gasol.

Actualitzat

La tornada a la competició després del cap de setmana de l'All-Star ha servit per veure el millor LeBron James de la temporada, i no en un partit qualsevol. El jugador franquícia dels Miami Heat ha anotat 42 punts en el triomf del seu equip a la pista dels Mavericks (106-117). I els Grizzlies han superat els New York Knicks (98-93) en el partit en què recuperaven Mike Conley i Marc Gasol.

El pivot català només ha jugat 23 minuts per no forçar massa el seu genoll en la seva reaparició. Tot i així, ha anotat 8 punts, ha agafat 7 rebots, ha repartit 4 assistències i ha col·locat 2 taps.    

Amb aquest triomf, els Grizzlies s'acosten al vuitè lloc de la Conferència Oest, l'últim que dóna dret a disputar els "play-offs", ocupat ara mateix pels Mavericks. L'equip de Dallas ha patit una nit inspirada de James i els seus companys, que semblaven escalfar motors per al plat fort de la setmana: el partit de dijous davant Oklahoma, en què  s'enfrontaran els dos principals candidats a l'anell, liderats pels dos jugadors que aspiren a l'MVP. El duel Durant-James pot treure espurnes.

Anar al contingut