Bàsquet

LeBron James repeteix una actuació de 41 punts i porta els Cavaliers al setè partit contra els Warriors (115-101)

El conjunt de Clevelans va salvar el segon partit decisiu seguit i portarà els campions de l'NBA al límit; Stephen Curry va acabar expulsat

Actualitzat

Lebron James no es rendeix. L'estrella dels Cavaliers de Cleveland va repetir l'actuació estel·lar del cinquè partit a les finals de l'NBA, i la nit de dijous va forçar el setè i últim enfront els Warriors (115-101), que van acabar trastocats i amb el seu gran MVP, Stephen Curry, expulsat.

King James està decidit a prendre-li el protagonisme al base dels vigents campions i, si més no, quedar-se per a ell el títol de millor jugador de la final. En aquest sisè partit va tornar a fer 41 punts, els mateixos que en l'anterior, i, a més, va aportar al seu equip 11 assistències, 8 rebots, 4 recuperacions i 3 taps. Va estar omnipresent, i va liderar uns Cavaliers consistents que van dominar el partit des del principi.

El matx va semblar que quedava decidit en el primer quart amb un parcial de 31 a 11, tot i que els Warriors es van esforçar a recuperar terreny fins a l'últim moment. L'equip local, però, va estar intractable en els moments decisius (35 punts en l'últim quart) i es va assegurar jugar el setè partit a la pista dels californians.

Al costat de LeBron, els Cavaliers van tenir tres homes forts més: Kyrie Irving (23), Tristan Thompson (15) i JR Smith (14). Per als Warriors, Curry va fer 30 punts i va haver de plegar abans d'hora amb 6 personals. A més, el base va tenir un gest molt lleig quan va ser expulsat, i va llançar el protector dental contra el públic de Cleveland. Si rep una sanció es perdrà el partit més important de l'any. En anotació, Klay Thompson el va seguir amb 25.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut