NBA

LeBron James lidera la victòria dels Heat contra els Knicks tot i portar una màscara protectora

LeBron James ha tornat a la competició amb una màscara protectora que no li ha impedit liderar la victòria dels Heat de Miami contra els Knicks de Nova York per 108-82. Després de perdre's l'últim duel del seu equip contra els Bulls a causa d'un fort cop al nas que va rebre de Serge Ibaka, James ha tornat a demostrar el seu regnat a l'NBA anotant 31 punts i superant la barrera dels 30 per cinquè partit consecutiu.

Actualitzat

LeBron James ha tornat a la competició amb una màscara protectora que no li ha impedit liderar la victòria dels Heat de Miami contra els Knicks per 108-82. Després de perdre's l'últim duel del seu equip contra els Bulls a causa d'un fort cop al nas que va rebre de Serge Ibaka, James ha tornat a demostrar el seu regnat a l'NBA anotant 31 punts i superant la barrera dels 30 per cinquè partit consecutiu.

En els 37 minuts que ha estat sobre el parquet de l'American Airlines de Miami, James ha estat un autèntic malson per al conjunt de Nova York i ha tornat a ser l'estrella indiscutible del seu equip amb una sèrie de 13 tirs anotats de 19 llançaments, a més de capturar 4 rebots i repartir 4 assistències.

Per part dels Knicks, de nou el millor ha tornat a ser Carmelo Anthony, però els seus 29 punts han estat estèrils per evitar una nova desfeta que allunya encara més el seu equip dels "play-off" per al títol.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut