NBA

Lebron James es vesteix amb l'uniforme dels Chicago Cubs per la juguesca que va perdre amb Dwyane Wade

Els dos amics van fer una juguesca particular al voltant de la final de la Lliga de beisbol. Lebron James ha estat el perdedor, i aquesta matinada li ha tocat pagar... d'una manera prou especial.

Actualitzat

Lebron James i Dwyane Wade van fer una juguesca amb motiu de la final de la Lliga de Beisbol que enfrontava els Chicago Cubs amb els Cleveland Indians. Els dos amics donaven suport a la franquícia de la seva ciutat: Wade, als Cubs, i James, als Indians. I es van jugar que el perdedor de la final s'havia de presentar vestit amb l'uniforme de l'equip de beisbol rival en el primer duel de Lliga regular entre els Chicago Bulls i els Cleveland Cavaliers.

El títol de campió de l'MLB es va quedar a Chicago, i aquesta matinada, al United Center d'aquesta mateixa ciutat, Lebron ha pagat el seu deute. Tots dos jugadors s'han trobat al túnel de vestidors, on Wade ha dit al seu amic: "Sisplau, somriu una mica mentre em faig una foto amb tu." La satisfacció per al jugador dels Bulls ha estat doble, ja que el seu equip ha acabat guanyant els Cavaliers per 111-105, amb 24 punts seus.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut