LeBron James i Tyson Chandler, els dos veterans que estan fent revifar els Lakers (Reuters)
Bàsquet

LeBron James i Tyson Chandler donen als Los Angeles Lakers el tercer triomf seguit

Els Lakers se situen en zona de "play-off" per primera vegada aquesta temporada, després de superar els Atlanta Hawks (107-106) a l'últim moment

Actualitzat

La veterania al poder. Els Los Angeles Lakers, impulsats per LeBron James (34 anys) i l'últim fitxatge de l'equip, Tyson Chandler (36 anys), han doblegat els Atlanta Hawks (107-106), per sumar el tercer triomf consecutiu i cinquè en sis partits, del Lakers. "King" James ha anotat la cistella decisiva a 15 segons per al final, i Chandler ha frenat amb un espectacular tap en l'última jugada de partit una incursió de Trae Young per certificar el triomf de la franquícia californiana, que se situa per primera vegada amb saldo positiu i entre els vuit primers classificats de la Conferènca Oest.

També ha excel·lit James Harden, autor de 40 punts en el triomf dels Houston Rockets sobre els Indiana Pacers (115-103), en el millor partit de la temporada fins ara de l'actual MVP. Els Rockets (només 5 victòries per 7 derrotes) encara continuen lluny del rendiment que van oferir la temporada passada i, a sobre, es rumoreja que perdran Carmelo Anthony, que no ha jugat els dos últim partits per una suposada lesió, però que podria estar buscant una sortida, després de no haver-se adaptat a l'equip.

Resultats de la jornada:

New York Knicks - Orlando Magic, 89 - 115

Los Angeles Lakers - Atlanta Hawks, 107 - 106

Portland Trail Blazers - Boston Celtics,  100 - 94

Denver Nuggets - Milwaukee Bucks, 114 - 121

Houston Rockets - Indiana Pacers, 115 - 103

Detroit Pistons - Charlotte Hornets,  103 - 113

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut