Bàsquet

LeBron James anota 61 punts davant Charlotte i estableix la seva millor marca personal

Semblava difícil que LeBron James pogués superar-se. Però el quatre vegades MVP de l'NBA ho ha fet en el triomf dels Miami Heat a la pista dels Charlotte Bobcats (107-124). James ha anotat 61 punts i estableix així el seu rècord d'anotació en un mateix partit. Amb aquesta victòria ha demostrat que ha tornat més en forma que mai després de la seva absència per una fractura al nas.

Actualitzat

Semblava difícil que LeBron James pogués superar-se. Però el quatre vegades MVP de l'NBA ho ha fet en el triomf dels Miami Heat a la pista dels Charlotte Bobcats (107-124). James ha anotat 61 punts i ha establert així el seu rècord d'anotació en un mateix partit. Amb la victòria ha demostrat que ha tornat més en forma que mai després de la seva absència per una fractura al nas.

 

Ja hi ha qui atribueix a la màscara protectora que porta James des de la seva reaparició,  dijous passat, uns efectes beneficiosos. "King James" ha millorat des de la seva reaparició unes estadístiques que ja eren notables i Miami se n'ha aprofitat amb tres triomfs encadenats des de la seva tornada.

 

El rècord d'anotació de James en un sol partit estava fins ara en els 56 punts que va anotar contra Toronto l'any 2005 quan era jugador de Cleveland. El 61 punts davant Charlotte no són la millor marca individual de la temporada, en possessió de Carmelo Anthony (New York Knicks), que li va clavar 62 punts, també a Charlotte, el 24 de gener. Però sí que són el rècord d'anotació individual de la franquícia de Miami, que fins ara posseïa Glen Rice amb 56 punts, l'any 1995.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut